VACATURE TEGELZETTER

VACATURE TEGELZETTER

Functieprofiel


De tegelzetter werkt nauwkeurig en geconcentreerd en heeft oog voor detail. Hij stelt zich loyaal op ten opzichte van het bedrijf en het personeel. Daarbij toont hij inzet en motivatie en hij toont betrokkenheid en interesse in het vakgebied. Het werk kan fysiek zwaar zijn omdat de tegelzetter vaak moet bukken, knielen en tillen. Voor een optimale taakuitvoering is het noodzakelijk dat tegelzetters een professionele beroepshouding hebben, waarbij kwaliteits- en kostenbewust handelen, in een team kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen van belang zijn.

Verloning volgens Bouw cao.

Sollicitatie per mail kunt u sturen naar: info@coenentegels.nl

Eveneens is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek.
T. 046-48 567 48.

  • <h1>VACATURE TEGELZETTER</h1>
  • <h1>VACATURE TEGELZETTER</h1>
  • <h1>VACATURE TEGELZETTER</h1>
  • <h1>VACATURE TEGELZETTER</h1>